Tvaroh je unikátní potravina – nízká energetická hodnota v kombinaci s vysokou hodnotou výživovou z něj tvoří ideální prvek dietního jídelníčku. Jaroměřický tvrdý tvaroh obsahuje pouze necelé 1% tuku a přibližně 26% bílkovin! Proto ho ocení všichni, kdo si hlídají linii. Tvaroh obsahuje řadu pro tělo důležitých látek – především plnohodnotné bílkoviny a minerální látky. Je velmi dobře stravitelný a dokáže výborně zasytit. Tvaroh má v našem jídelníčku nezastupitelnou pozici – je významným zdrojem bílkovin nezbytných pro růst svalové hmoty, má relativně nízkou energetickou hodnotu a je velmi dobře stravitelný. Tvrdý tvaroh je určen ke strouhání, výborně se hodí k řadě sladkých pokrmů, ale oceníte ho i jako náhradu tučnějšího sýra.
Jaroměřický tvaroh v sobě navíc nemá žádná éčka, je skvělý na strouhání a neprohloupíte s ním v žádném receptu. Vyzkoušejte si třeba jednohubky, „balkánský sýr“, nebo knedlíky.
Skladování: Skladujte při teplotě 2–8°C.
Výrobce: Jaroměřická mlékárna a.s. Kaunicova 198, Jaroměřice nad Rokytnou, 675 51, Česká republika
Uchovejte při teplotě od 2 do 8 °C.
Složení
Složení: pasterované MLÉKO, mlékařské kultury
Alergeny: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.